مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای اقرار سهم الارث

سلام. ممنونم بابت پاسخگویی شما.
در متن‌ها خواندم که بیشتر نظر وکلای محترم در خصوص اقرار به دریافت سهم الارث معتبر نیست چون ارثی صورت نگرفته است. سؤال من این است پدری بزرگوار 6 فرزند دارد . دخترش در وضعیت بحرانی است. دختر نیاز به کمک مالی دارد. ساختمانشان در حال ریزش است. و به پدر می گوید کمکم کن. و پدر هم قبول دارد مشکلش را و مبلغ 700 میلیون تومان با فروش زمینی که داشت فراهم می‌کند و فقط برای اینکه بین برادران و خواهرانش اختلاف نیفتد چه متنی می تواند بنویسد که در آینده از سهم الارث این دختر کم کنند.؟ خود دختر قبول دارد که از سهمش کم کنند. با این روش سایر برادرانش فهمیدند سکوت و همراهی کردند. ضمنا این پدر به بقیه نمی‌تواند در حال حاضر کمک کند. در متن که بعدا بشود قانونی پیگیری کرد راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که خودتان اشاره نمودید تا چیزی بوجود نیامده باشد امکان کسر یا افزایش آن وجود ندارد.
پدر می‌تواند اموالی که مدنظرش هست که به دختر نرسد در قالب صلح به دیگر فرزندانش منتقل نماید.