مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

منزل ویلایی خودرابعنوان تهاتر باشخصی که گفته بود سازنده است ومیخواهد تخریب کند قراردادبستم ودوواحد اپارتمان بمن تحویل داد ومن هنوز نرفتم .ومقداری پول در دو نوبت باید بمن میداد موقع قرارداد مبلغی داد ولی متاسفانه درمحضر حاضرنشد واخروقت امد وازسندمن الکی ایراد گرفت ونه پول دادونه سند زد
هرچه میخواهم قراردادم را فسخ کنم راضی نمیشود وهی وقت میخرد.
ومیگوید منزل شمامال من است وپولت رامیدهم.
اخرین مهلتش 1/20 /1403 بوده است.
حال میخواستم ببینم باقراردادی که دستش است میتواند منزل مرابه کس دیگری بفروشد.
کدرهگیری هم گرفته ایم.
که دست بنگاه املاک است.
لطفاراهنمایی فرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و