مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
ماشین همسرم توقیف شده بابت مهریه ایشون رفتن ی برگه امضا کردن که سند انتقال اجرایی به نام من بشه و هزینه کارشناسی ریختن حساب و ماشین هم کارشناسی شده آیا سند انتقال اجرایی بدون مزایده به نامم میشه یا حتما باید مزایده بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مزایده انجام شود مگر زوج موافقت نماید که بدون مزایده خودرو به شما منتقل گردد