مشاوره حقوقی رایگان - ده درصد نزاع عامل فوت

با سلام. فرد الف پس از مشاجره با 2 نفر دیگر فوت می‌کند.
پزشکی قانونی به دلیل عارضه قلبی فرد الف ، 10 درصد نزاع و ضربه ای که بر سر مرحوم وارد شده را عامل فوت میداند.
آیا به اندازه 10 درصد دیه تعلق میگیرد؟
یا قتل شبه عمد است و دیه کامل؟
افراد مطلع بودند که فرد مورد نظر بیمار قلبی میباشد و عارضه شدید قلبی دارد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
شما باید حتما به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید تا پرونده در کمیسیون پزشکی استان بررسی گردد

باید علم و آگاهی قاتل از بیماری قلبی مقتول احراز و اثبات گردد
و