مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه (خیار رویت)

سلام بنده مدت 2 سال است که در یه آپارتمان مستاجر هستم و مبل رهن و اجاره ماهیانه آپارتمان مذکور بر اساس متراژ که در اجاره نامه قید شده (100متر مربع ) محاسبه شده و پرداخت شده اما به طور اتفاقی که حدود 4 ماه تا اتمام قرارداد زمان مانده متوجه شدیم که مساحت ساختمان مذکور دقیقا نصف و 50 متر مربع است آیا موقع تمدید قرارداد این مورد محل اشکال هست و ایراد حقوقی و قانونی دارد ؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

راجع به قیمت اجاره توافق نمایید و بر اساس متراژ ملک اجاره پرداخت نمایید هرچند که توافقی می‌باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی فرق آپارتمان 50 متری و 100 متری را تشخیص ندادید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا باید مشخص گردد که آیا اجاره بها برای اساس متراژ آپارتمان تعیبن شده است یا خیر