مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص قانون کار

سلام و عرض ادب.
در حدود 7 ماهه که برای یکی از پیمانکاران پارکینگ های حاشیه شهر شهرداری مشغول به کار هستم و قراردادی که با ما بسته شده، قرارداد ساعتیه در صورتی که ما نیروی پاره وقت نیستیم و میانگین کار ماهیانم هم در حدود 290 ساعته.به تبعش نیرویی که قرار داد ساعتی داره از حق اولاد، مسکن، بن و .... هم محرومه. تعطیلات رسمی و حتی شب ها هم ما شیفت داریم که برامون هیچ اضافه حقوقی در نظر گرفته نمیشه. به سختی بهمون مرخصی می دن و کارهای اضافه ای هم مثل نظافت محوطه ی پارکینگ و همچنین تماس با شهروند با تلفن شخصی بهمون تحمیل کردن.
راهی هست که بتونم با توجه به قرارداد عیدی و پاداش و غیره مطالبه کنم و یا حداقل مطالبه مازاد بر پرداختی حقوق در ایام تعطیلات و شیفت های شب داشته باشم؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه حقوق شما بر پایه قانون کار می‌باشد کارفرما موظف به پرداخت حقوق مالی شما می‌باشد