مشاوره حقوقی رایگان - منتفع شدن از منافع ملک صلح شده

سلام و عرض ادب. من پدرم چند سال پیش اموالش را برای فرزندان و همسرش صلح عمری کرد، سهم ما سه تا دختر و مادرمان با هم تعیین شد. (یک واحد آپارتمان و یک واحد مغازه) مسئله و درگیری ما مربوط به مغازه میشه. این مغازه حدودا 14 سال پیش توسط پدرمان به صورت غیر مجاز از پارکینگ به مغازه تبدیل شده بود و در سال 95 پس از طی نمودن روال قانونی کمیسیون ماده 100 شهرداری، رای دیوان عدالت مبنی بر تایید رای کمیسیون و بازگشت به حالت قبلی صادر شد. پس از فوت پدرمان، یکی از برادرها شهرداری را برای اجرای حکم تخریب تحت فشار گذاشت و مغاره متاسفانه توسط شهرداری تخریب شد. حالا دو سوال برای وجود دارد:
1. آیا آن 70 متری که قبلا مغازه بوده و الان نیست، همچنان به تعلق دارد و مابقی افراد هیچ سهمی ندارد؟!
2. آیا ما بدون اخذ رضایت مابقی افراد (برادرانمان که مالک دو واحد از سه واحد می باشند) می توانیم در خصوص تغییر کاربری اقدام کنیم ؟!
3. اگر مادر ما که سهم مشاعی در 70 متر مغازه دارد با ما همکاری نکند و در خصوص تغییر کاربری رضایت ندهند، وضعیت به چه صورت خواهد بود؟!

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تصرف در سهم مذکور نیاز به اذن سایر شرکا دارد لذا برادران در مورد صلح عمری حقی ندارند