مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مستاجر

با سلام اگر مستاجری خلاف اخلاقی نماید و در حالی که شوهردارد بامردی که زن و بچه دارددر ارتباط باشد .و مرد هم هفته ای چند بار به منزل اینها می آیدبطوری که همسایه ها ناراحت می شوند.و مشاهدات عینی شان را صورتجلسه نموده و به امضای حداکثر ساکنین رسانده اند. چگونه میتوانند مستاجر را از ساختمان بیرون بیاندازند.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارات شما و همسایه ها در صورتی نتوانید اثبات کنید میتواند مشمول حد قذف یا جرم افترا باشد، بهتر است به کارو زندگی خود مشغول باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد اجاره وجود نخواهد داشت
باید ادعای شما اثبات گردد