مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام بنده یک ملک پدری از پدرم که سهم من و خواهرام بود 3سال قبل فوت پدرم که قولنامه ی بود به مبلغ کم 10 میلیون خریدم با دو شاهد .وطبقه بالا 12سال قبل از فوت پدرم که زمین خالی بود به عنوان خرید و فروش خریدم حتی تو ی اون قولنامه پدرم ذکر کرده طبقه ی پایین بعد از فوتم به ما تعلق میگرهو اونا فرزندان زن اول هیچ سهمی ندارن.پدرم دو تا زن داشته که چند فرزند از زن قبلی داشته که فوت کرده داره سهم اونا رو بقول خودش که بعد از مرگم مشکلی بین ما پیش نیاید زمین کشاورزی داشته حدود 20 سال پیش فروخت و پول زمین ها رو به اونا داد ولی متاسفانه ما مدرکی از اونا نگرفتیم.الان که پدرم فوت کرده اون بچه ها که زن قبلی بودن رفتن شکایت کردن که ما هم سهم داریم از این خانه ی قولنامه ی .فقط اینا بابام که سواد نداشت بردن وصیت نامه گرفتن ازش که بعد از مرگ پدرم اموالش بین تمام فرزندان تقسیم شود اثر انگشت گذاشتن ولی شاهد ندارن .جلسه شورا حل اختلافم رفتیم نتیجه نگرفتیم و جلسه دادگاه هم رفتیم کپی قولنامه هم گذاشتیم و اونا هم کپی وصیت نامه گذاشتن .حالا نمیدانم نتیجه چی میشه لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه مدارک را بررسی و در صورت نیاز کارشناسی می کند و حق با هرکدام باشه رای صادر می کنه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز بدایل دارد، شما جهت اثیات ادعا یتان نوشته یا سندی دارید که احتمال تعرض به آن سند از سوی دیگر وراث محتمل است، لذا در صورت احراز اصالت اسناد شما از جمله مبایعه نامه یا هر نوشته معتبر دیگر، ملکیت شما قطعی ست و گر نه نیاز به دفاع تخصصی ملکی متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون مقوله طرح شده جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است