مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام من چند ساله جدا شدم مرد هستم روزی دوبار در هفته فقط حق دیدن بچمو دارم ک خیلی وقتا همسر سابقم نمیزاره ببینمش همون دو روزم
نفقه ی فرزندمو ک‌میدم خرج بچم نمیشه ن لباسی ن خوراکی همیشه جدا از نفقه خودم دارم خرج کامل بچمو میدم چ پوشاک چ خوراک نفقه ی بچمم برمیداره برا خودش همیشه هم درخاست پول داره اگر بهش ندم بهم فش میده و نمیزاره تا چند هفته بچمو ببینم گوشیشو خاموش میکنه از عمد هروقتم میخام برم درخونشون میگه نیسیم بعد فش میده و نفرین میکنه ک به بچت سر نمیزنی میشه بگین چیکار میتونم بکنم ک‌حداقل مشکلم حل بشه از لحاظ قانونی اینم بگم ک‌تمام فشایی ک به من و خونوادم داده و ابروریزی هایی ک کرد تو تمام مدت زمان زندگیمون و طلاقم و بعد طلاقم هیچکدومو جواب ندادم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از ایشان شکایت توهین کنید و اگر اجازه ملاقات نمیدهد حکم ملاقات فرزند بگیرید