مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه در ثبت و دادگاه

با عرض سلام .
خانم بنده مهریه خود را که 500 سکه طلا است(بطور کامل).
و از سال 1400 مهریه از طریق اجرای ثبت از فیش حقوقیم به حساب خانمم واریز میشود.که از 1میلیون شروع شد والان به 2میلیون و پانصد هزار تومن رسیده است.(20 درصد تورم سالیانه شامل میشود).
آیا همسرم می تواند از طریق دادگاه هم مهریه خود را به اجرا بگزارد؟
(لازم به ذکر است که همسرم با بنده زندگی میکند و همیشه تهدید می‌کنه که از طریق دادگاه هم مهریه رو به اجرا میگزارم)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر بطور همزمان امکانپذیر نیست مگر پرونده اجرای ثبت را ببندد واز طریق دادگاه اقدام شود که خوب مبالغ کسرشده محاسبه ونسبت به باقی ادعا می تواند داشته باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر اموالی به نام شما نباشد حقوق تان یا از طریق اجرای ثبت یا دادگاه کسر میشود کسر حقوق همزمان از دو ارگان وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای به اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه خانواده، بایستی پرونده مهریه در اداره ثبت مختومه شود و نمی‌توان همزمان اقدام نمود‌.