مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من مهرمو اجرا گذاشتم و خونه فعلا توقیف شده ماشین داشت زد بنام کس دیگه که نشد توقیف بخوره بعد حدود یکسال دادخواست من, از طریق دادگاه پیامک اومده برا رسیدگی من فعلا نمیخوام رسیدگی بشه
اگه نرم دادگاه خود به خود لغو میشه؟هزینه داره؟خونه از توقیف درمیاد؟خونه هم میگن مستثنی دین اما فعلا توقیف مونده سوال دوم اینه که اگه کسر از حقوق بگیرم خونه از توقیف درمیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست وامکان رفع توقیف ان متصور است