مشاوره حقوقی رایگان - اسامی مالکان سابق ملک

باسلام آیا اسامی مالکان سابق یک ملک اپارتمان که دارای سند تک برگ می باشد برای همیشه در اداره ی ثبت اسناد و املاک باقی می ماند ؟یعنی اگر ساختمان تخریب شود و ساختمان جدید ساخته شود باز می توان اسامی مالکان ساختمان قبلی را پیدا کرد؟از چه طریقی می‌توان بعداز سال ها فهمید فلان شخص قبلا صاحب این ملک بوده یا خیر؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بله سابقه نقل و انتقالات در ثبت اسناد هست. اگه از نظر حقوقی نیاز باشه دادگاه استعلام می کنه