مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد محضری

من یه خاله دارم که حدوداً 50 سالشه و تقریباً 10 ساله زن دوم آقایی شده که اصلاً یه دقیقه هم باهاش زندگی نکرده و الان تقریباً 2 ساله که دنبال کارای دادگاهی و مهریه هستند و برای اینکه اگر اتفاقی براش افتاد اموالش به شوهرش نرسه ی‌خواد به صورت محضری تمام اموالش رو بعد از مرگش به من برسه خواستم بدونم اگه به صورت محضری چنین قراردادی تنظیم کنیم بعد از فوتش من با مشکلی مواجه نمیشم ( درضمن خاله بنده هیچ فرزندی ندارد )

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر مشکلی پیش نخواهد آمد، به محضر مراجعه کنید راهنمایی میشوید