مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام خسته نباشید یه سوال داشتم در پرونده ضرب و جرح بنده شاکی هستم و طرف مقابل محکوم به پرداخت دیه شده الان رفته در خواست اعسار زده در ضمن سنش حدود نوزده سالشه و چیزی به نام خودش نداره ولی پدرش داره و وضعیت مالیش خوبه میخواستم بپرسم ایا با توجه به این که سنش کمه و محصل هم هست ودر منزل پدرشه اعسارش مسلما قبول میشه ایا راهی هست ک درخواست بدم که پدرش مبلغ دیه رو یکجا بده چون توانایی پرداخت رو داره ولی پسرش میگه من محصلم و ندارم قسطی می دم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اعسار محکوم علیه پذیرفته خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر

چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پدر ایشان هیچ مسئولیتی برای پرداخت دیه ندارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ پدر وظیفه قانونی نسبت به پرداخت دیه ندارد.