مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملکی که وجود خارجی ندارد

دو سهم از 5000 سهم زمین مشاع یک تعاونی را از یک مشاور املاک خریداری نمودم که مقرر گردید فروشنده این دو سهم را در یکی از پنج پروژه تعاونی تحویل اینجانب نماید .
ولی بعد از عقد قرارداد و رسیدن روز استعلام مشخص گردید که فروشنده در پروژه مورد نظر هیچ سهامی برای فروش نداشته است
اکنون 10درصد افزایش قیمت ایجاد شده است و ممکن است فروشنده از انتقال سهام سر باز زند
ضمن اینکه عقد خارج لازم و اسقاط کافه خیارات از سوی فروشنده در قرارداد ثبت گردیده .
لطفا راهنمائی بفرمائید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا قرارداد بررسی نشود نمی توان اظهار نظر نمود