مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاری برای مالیات

سلام و احترام
چندی پیش برای دوستم که شرکت دارد و در شهرستان دیگر است،بابت بدهی مالیاتی و باز شدن حساب شرکتش،با نیابت قضایی در تهران سند ملکی به ارزش 4500 کارشناسی شده بود گذاشتم،
3 سوال دارم
1_چند راه برای فک رهن وجود دارد اگر همکاری نکرد و بدهی مالیاتی اش را پرداخت نکرد
2_چون شرکت مهمی ست آیا اول آسیب را خود شرکت متوجه خواهد شد (در صورت عدم پرداخت)یا با توجه به وثیقه من آسیب خواهم دید
3_آیا میتوان بعدا از ایشان شکایت و مطالبه گری کرد؟
4_مدت زمان ضبط ملک چند وقت است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر بدهی مالیاتی پرداخت نگردد شما مسئولیت خواهید داشت
و وثیقه به مزایده گذاشته خواهد شد

و بعد از پرداخت بدهی توسط شما ، شما می توانید از شرکت شکایت نمایید
و

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
سند شما به اندازه قرار وثیقه نه به اندازه قیمت کارشناسی ملک در رهن خواهد بود تا ایشون بدهی را پرداخت کنند یا به نوعی با اداره مالیات تفاهم کنند یا وثیقه جدید ببرند.
شما فقط در صورتی که ملک از طرف مالیات به فروش برسه می تونین علیه ایشون دادخواست بدین وگرنه تا زمانی که به نام خودتان و در وثیقه هست خیر
اگر خود مالیات زمانی را در قرارداد ذکر نکرده،وثیقه زمان دار نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری حضوری نمائید.