مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

بنده خانمی هستم 31 ساله 4 ساله جدا شدم 8 ماه هست خودمو بیمه زنان خانه دار کردم پدرم 61 سال سن داره و تا الان حق بیمه پرداخت کرده.ایشون وقتی متوجه شدن من خودمو بیمه کردم گفتن که چرا این کارو کردم بعد ایشون حقوقش به من میرسه.میخواستم بدونم بدها من میتونم بعد بازنشستگی هم حقوق خودمو بگیرم هم پدرمو؟اگه نه که یعنی من حق بیمه دیگه پرداخت نکنم سردرگم شدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر درآمدی نداشته باشید و مجرد باشید می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگی به نوع و قرارداد بیمه شما دارد