مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی

سلام من چند سال پیش یک زمین خریدم 3طبقه ساختم 2 طبقه با جواز و یک طبقه قاچاق
خواستم ببینم میشه فقط برا اون 2 طبقه ک جواز ساخت داره سند بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً خیر تا تکلیف طبقه غیر مجاز از حیث تخریب یا جریمه تعیین نشود پایان کار صادر نمی شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

یکی از مدارک لازم دریافت سند پایانکار شهرداری است بنابراین اگر نتوانید پایانکار بگیرید سند هم نمی توانید دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان‌های ذی‌ربط اقدام نمایید نتیجه قابل پیش‌بینی قطعی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری منطقه در این ارتباط پیگیری نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تکلیف کل مساحت اعیانی شما ابتدا مشخص باشد سپس سند اخذ نمایید