مشاوره حقوقی رایگان - داور طرفین

سلام در قرارداد مشارکت قید شده در صورت بروز اختلاف در بین طرفین قرارداد بدوا دفتر املاک تقی به عنوان داور و درصورت عدم سازش به مراجع قضایی و دادگاه ارجاع خواهد شد آیا درصورتی که دفتر املاک از یک سال قبل پلمپ و تعطیل شده باشد صاحب دفتر املاک می تواند به عنوان داور رأی صادر نماید ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اگر شخص حقوقی دفتر املاک منظور باشد که نمی شود ولی اگر شخص صاحب املاک منظورتان باشد ، می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که داور چه شخصی بوده است
مشاور املاک یا آقای .....

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بهتر است که با مشاور املاک صحبت کنید و ایشان را متقاعد کنید که اعلام نمایند با توجه به تعطیلی دفتر قادر به انجام داوری نیستند. تا بتوانید در دادگاه پیگیر مراحل شوید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آیا دفتر املاک داور قرار گرفته شده است یا شخص املاکی داور قرار گرفته شده است که مورد اخیر به نظر درست و صحیح است فلذا پلمپ دفتر تأثیری در داوری نخواهد داشت.