مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رشوه مامور کلانتری از من به عنوان کاری که نکردم

سلام حدود 4ماه پیش ماشین من رو دم در خانه سرقت کردن و با ماشینم رفتن سرقت سیم کابل هوای من خودم رفته بودم کردستان عراق واسه کار که خانوادم زنگ زدن بهم اطلاع دادن که جریان از این قراره ومامور تجسس کلانتری میگه سارق هنگام سرقت دستگیر کردم 10 دقیقه هم وایستادم پیش مون تا ماشین باز رسی کنیم فرار کرده تجسس میگه خودت بیای ماشین هم سند به اسم خانمم هست منم قاچاقی رفته بودم عراق نتونستم زود بیام حدود یه ماه اول کشید اومدم رفتم کلانتری مامور تجسس بهم میگه تو بودی که فرار کردی ولی اون مامور گشت هم اومد به همکارش گفت نه این نبود خلاصه مامور منو تحت تاثیر بهم گفت همه چی میوفته گردن خودت 10سال زندان میری ولی با پول میشه حلش کرد ازم 45تومن گرفت یه سکه با 10تومن پول نقد چند روز رفتم دادگاه واسه آزادی ماشین منشی قاضی بهم گفت صاحب ماشین خودت هستی منم گفتم نه برادرش هستم گفت بهش بگو خودش بیاد خودشو معرفی کنه آزادی ماشین هم نداد دیروز فهمیدم بازپرس حکم جلب منو داده با این که اون بی شرف هم ازم پول گرفت هم همه چی انداخته گردن من منم ازش صدای ضبط شده هم پیامک دارم که درخواست سکه کرده الان فراری هستم نمیدونم چه کار کنم بهش زنگ هم میزنم گوشیش خاموش کرده خودم کارگر هستم مستاجر هستم با دوتا بچه کوچیک نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم سه ماه رفتم کشور قریب جون کندم دادم به اون منو بدبخت کرد لطفٱ راهنمای کنید دادگاه هم میترسم برم زندگیم نابود میشه منو می‌فرسته زندان تا ثابت کنم بدبخت میشم زنو بچم بدبخت میشن لطفٱ کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع رشوه بهمامور را از طریق حفاظت و بازرسی نیروی انتظامی اطلاع و از طریق حفاظت دادگستری نیز پیگیری کنید، حالا که قرار هست شمامجازات شوید، علتی برای آزادی مامور متخلف رشوه گیرنده نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی می‌بایست ادله و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.