مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تاخیر تادیه چک

با سلام در سال 1386 اجناسی را جهت شرکت خریداری کردم منوط به ارائه فاکتور ولی فروشنده بدون ارائه فاکتور چک را برگشت زد و مراجعه کرد نزد بنده گفتم قرار ما فاکتور بوده فرمود مجددچک را پشت نویسی کن تا فاکتور بیاورم ولی نامبره رفت و دیگه پیداش نشد تا ده روز پیش در شورای حل و اختلاف حساب بنده را مسدود کرده و ادعای نهصد میلیون را کرده .تاخیر از کی به ایشان تعلق میگیرد ؟حدودا چقدر میشود ؟ممنونم از شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تاخیر تادیه چک اززمان مطالبه مبلغ چک محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق رای وحدت رویه ، از زمان سررسید چک ، خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است
ولی از بابت خسارات تأخیر تادیه ، با شرایطی امکان دفاع توسط شما وجود دارد
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از زمان سررسید چک، خسارت تأخیر تأدیه محاسبه خواهد شد.