مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی در طلاق

با سلام پرونده طلاق توافقی در حریان هست با اینکه عدم تمکین به همسرم خورده و باکره نیست پزشکی قانونی جواب داده که ایشان باکره هست هنوز جلسه برگزار نشده چگونه میتوانم اثبات کنم باکره نبودنشان(گویا خواهرشان را بجای خود فرستاده اند پزشک قانونی)

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اعتراض خودرا به نظریه پزشکی قانونی اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمائید تا مجدداً معاینات انجام شود.