مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید. من ازشوهرم میخام جدابشم من درخواست طلاق یکطرفه ازجانب خودم دادم که درحضور مشاورشوهرم اقرارکرد وتوبرگه یکطرفه طلاق نوشت معتادبودبخاطرسرقت زندان بودوفحاشی پرخاشگرهست ایناروامضاء واثرانگشت داده قبول دارد آیامن میتونم باهمین طلاق بگیرم یامیتونه بزنه زیرش که بخاد اذیت کنه توروخدا کمکم کنیدمن هیچ پشته پناهی ندارم اینم ازاین بابت داره سوءاستفاده میکنه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با اثبات عسر وحرج خود باهمین دلایل از دادگاه تقاضای ذچصدور حکم طلاق نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینها دلیل طلاق نمیشود، زیرا زوج در دفاع میگوید قبلا بوده و لان دیگر وجود ندازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به موارد امضاء شده توسط همسرتان میتوان اشاره و استفاده کرد لیکن مکفی نیست و نیاز به ادله بیشتری برای طلاق می‌باشد.