مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق مهریه

سلام . من از اداره ثبت نامه ی کسر از حقوق و پاداش و مزایای شوهرم رو گرفتم و به محل کار همسرم بردم . از حقوق اش کسر میکنن اما از پاداش ، عیدی و ... خیر . با توجه به اینکه مبلغ پاداش ایشون هم قابل توجه هست به کجا مراجعه کنم و بگم باید از همه مزایای مالیش کسر بشه ؟ با حسابداری محل کارشون صحبت کردم جواب درستی ندادن . به سازمان بازرسی نامه دادم گفتن مربوط به ما نمیشه . ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

وقتی شما نامه دارید اداره موظف هستن طبق درخواست از موارد ذکر شده کسر بشه