مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام
بنده دوسال هست که حق التدریس دانشگاه دولتی هستم مدرک دکترا دارم فرزند ایثارگرم پدرم 57 ماه جبهه دارند از دوستان من که ایشون بامدرک فوق الیسانس حق التدریس بودن به کمک ایثارگری از دانشگاه به دیوان عدالت اداری شکایت کردند و الان به عنوان کارمند در دانشگاه رسمی شدند. تفاوت مهمی که در شرایط ما هست ایشون از 1400 حق التدریس بودند بنده از 1401 و به امور ایثارگری استانداری شهرمون که مراجعه داشتم گفتن چون من 1401 مشغول به کار شدم شکایت به دیوان عدالت کاری از پیش نمی بره و رای به نفع دانشگاه صادر میکنه نه من .
آیا درسته ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در دیوان مطابق ادله موجود طرح دعوی نمایید. قبل از آن برای دانشگاه مذکور اظهارنامه ارسال و سه ماه منتظر بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان‌های دولتی و یا عمومی غیردولتی دارید تحت شرایطی بسته به اعلام نیاز آن سازمان ممکن است تعلق گیرد و اگر به نتیجه نرسیده‌اید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توجه به بخشنامه سازمان امور اداری استخدامی افرادی که تا بهمن 1400 جذب دستگاه دولتی و اجرایی شدند امکان تبدیل وضعیت در حال حاضر وجود خواهد داشت