مشاوره حقوقی رایگان - عدم احراز جرم جعل سند عادی و اعاده حیثیت

سلام ، وقت بخیر .کارفرمای من در اداره کار در رای بدوی محکوم شد و به رای صادره اعتراض کرد و در جلسه تجدید نظر از کپی برابر اصل مفاصا حساب هایی استفاده نمود که قبلا بصورت سفید امضا از من دریافت کرده بود. از ایشان با عنوان سواستفاده از سفید امضا و استفاده از سند مجعول در دادسرا شکایت کیفری کردم. در صورت عدم ارائه ی اصل مفاصا حساب ها بمنظور کارشناسی خط جرمش محرز نمی‌شود اما این مفاصا حساب ها از اعداد دلایل ایشان در اداره کار خارج می‌شود. سوال من این است که اگر بدلیل عدم ارائه ی اصل مفاصا حساب ها در دادگاه کیفری جرمش محرز نشود می‌تواند بعدا علیه من اعاده ی حیثیت کند؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعید است اگر شکایت کند به نتیجه ای برسد.
برای اثبات اعاده حیثیت باید سو نیت شما را اثبات کند.