مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه از صاحبخانه

سلام،من یه خونه اجاره کردم 200 میلیون ودیعه و 5 میلیون اجاره،دوهفته قبل از اتمام قرارداد به صاحبخانه اطلاع دادم،و ایشون گفتن باید حداقل یک ماه قبل از پایان قرارداد خبر میدادین، ممکنه چندروز دیرتر پولتون رو برگردونم،با توجه به اینکه در قرارداد بابت هر روز تاخیر در تخلیه پس از اتمام، روزانه 500 هزارتومان ذکر شده،در پایان قرارداد چه کاری باید انجام بدم تا جلوی ضرر خودمو بگیرم و ایشون پول منو اگر با تاخیر زیاد خواست پس بده چه کاری باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه بتوانید از طرف مقابل خسارت تاخیر تادیه بگیرید باید بعد از اتمام مدت اجاره اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت بدهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیش از پایان قرارداد اظهارنامه ای برایشان ارسال کنید و آمادگی تحویل ملک را در سر رسید اعلام داشته و ودیعه را نیز مطالبه نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

موجر باید در پایان قرارداد نسبت به عودت وجه ودیعه اقدام نماید و در قرارداد زمان تخلیه مشخص شده است و هیچ نیازی به اطلاع رسانی مجدد و پیش از اتمام قرارداد وجود ندارد و شما در روز انقضای قرارداد یا یک روز پیش از آن با ارسال اظهارنامه آمادگی خویش را مبنی بر تحویل منزل اعلام نمایید و در صورت عدم پرداخت مبلغ ودیعه میتوانید نسبت به دریافت مبلغ خسارت روزانه اقدام نمایید

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم.
اظهارنامه ای قبل از اتمام قرارداد مذکور برای صاحبخانه ارسال نموده و آمادگی خود را برای تحویل ملک مورد اجاره به ایشان در سررسید، اعلام و ودیعه را نیز در همان متن اظهارنامه مطالبه نمایید.