مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق متوفی توسط ورثه

با سلام
بهمن ماه سال گذشته مادرم که بازنشسته اموزش پرورش بودند فوت کردند ، ایشان یک دختر مجرد که بیکار هم هستند دارند ، میخواستم ببینم مدارکی که باید ارائه کنند برای دریافت مستمری مادرم چیست و این رو هم اضافه کنم که هنوز انحصار وراثت مادرم که املاکی هم دارند انجام نشده ، ممنون میشم کل مدارک مورد نیاز برای ارائه را بفرمایید ، ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند به صندوق مربوطه رجوع کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام انحصار وراثت و مدارک شناسایی متوفی و ورثه گواهی فوت و جواز دفن

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر ارجمند.
1.گواعی انحصار وراثت
2. مدارک شناسایی متوفی
3. مدارک شناسایی وراث
4. گواهی فوت