مشاوره حقوقی رایگان - سلام من یک تریلی دارم یعنی شریک هستم 3 دانگ به نام من و 3 دانگ به نام شریک من است در برگ سبز و

سلام من یک تریلی دارم یعنی شریک هستم 3 دانگ به نام من و 3 دانگ به نام شریک من است در برگ سبز و کارت ماشین نام من ثبت شده ولی در توضیحات نام شریکم هم آماده است
سوالم این است که اگر زنم در خواست مهریه کند و به پلیس محترم راهور اطلاع دهد که کشنده شراکتی دارم می‌تواند تریلی را به پارکینگ انتقال دهد و شریک بی گناه کشنده را نیز از نان خوردن بیاندازد یا نه چون کشنده شراکتی است نمی‌شود؟