مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من و یک آقایی همدیگر رو دوست داریم ولی چون یکبار ازدواج کرده خانوادم قبول نمیکنند.چون یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته از حقوق و قانون های طلاق تا حدودی اطلاعات دارد.برای مهریه من 35سکه گفتم ولی آقا یک کلام میگه 14سکه اگر من خیانت کردم یا خواستم زن دوم بگیرم(چون من بخاطر این دوتا مهریه بالاتر میخاستم) مهریه بشه 50 سکه. حالا آیا واقعا همچین چیزی میشه؟ و هنگام طلاق می‌تونه زیر بار نره و 50 سکه نده؟ اگر من شرط بزارم در صورت معتاد بودن یا دست بزن داشتن حق طلاق با منه بازم مهریه 14 تاسکه است؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. مهریه مشروط نمیشود. باید ثابت باشد.
حق طلاق باید در عقدنامه ثبت شود. لطفا قبل از ازدواج از مشاور خانواده حاذق کمک بگیرید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

مهریه ای که در سند ازدواج نوشتین بعدا قابل تغییر نیست.میشه خانم ببخشه و کم کنه ولی به هیچ وجه قابل افزایش نیست.
وکالت در طلاق یا همون حق طلاقی که می فرمایید به مهریه ربط نداره