مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

وقتتون بخیر
بنده با یکی از اشنایان ی منزل اجاره کردیم پیش 150 میلیون با ماهی 6500
پول پیش رو هر کدام 75 دادیم ب صاحب خانه اما قرارداد ب اسم اون تنظیم شده و الان میگ هیچ پولی بهت نمیدم و میخاد منو بکنه بیرون از خونه
چطوری میتونم 75 تومنم رو بگیرم
اون 75 هم از حساب خودم مستقیم زدم ب حساب صاحب خونه

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. از صاحبخانه بخواهید برای اثبات عقد شهادت دهد، در غیر اینصورت مطالبه وجه بزنید.
در صورت نیاز تماس بگیرید کامل شرح داده شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد اجاره ملاک عمل است. می‌توانید با توجه به رسید پولی که به حساب صاحبخانه واریز کرده‌اید آن را مطالبه نمایید . پیشنهاد می‌شود با وکیل دادگستری محل خود حضوری مشاوره نمایید