مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سود بانکی به جای وام

سلام .بنده دو سال پیش مبلغی پول را به مدت 6 ماه در بانکی گذاشته بودم تا با کارکرد حساب وام بگیرم. اما بعداً به دلایلی نتوانستم وام بگیرم. حالا میخواستم ببینم هیچ راه قانونی وجود ندارد که بتوانم سودی را بابت این مدت از بانک دریافت کنم .ولو مبلغ کمتری سود باشد؟

پاسخ ها :

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. شرایط قرارداد مهم است ولی آنچه مدنظر شماست اصلا در عرف بانک ها رایج نیست و بعید است به نتیجه برسید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به نوع حسابی که در بانک افتتاح کرده‌اید .مقررات بانک و قرارداد فی ما بین ملاک عمل است. به عنوان مثال به حساب‌های قرض الحسنه سود تعلق نمی‌گیرد