مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن چک

با سلام
بهمن ماه یک سرویس مبل به مبلغ 70 میلیون سفارش دادیم که قرار شد 17 اسفند تحویل دهند اولین چک هم به ملغ 15 میلیون در 15 اسفند پاس کردیم، ولی مبل را به موقع تحویل ندادند و روز اول عید تحویل دادند، با یک سری ایرادات مثل خراشیدگی
الان بیست روز هست که تحویل گرفتیم و چند بار زنگ زدیم که بیایند و مبل ها را ببرند ولی نمی ایند، ایا میتوانیم جلوی بقیه ی چک ها راببندیم

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام متاسفانه خیر باید چک ها را پرداخت کنید نسبت به ایرادات میتو نید خسارت بگیرزد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می توانید دادخواست الزام به تعمیر و یا تعویض با دستور موقت عدم پرداخت چک ها را بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد اول این است که با یکدیگر صلح و سازش نمایید در غیر این صورت:
جلوگیری از پرداخت وجه چک حق قانونی صادر کننده است.
لیکن پس از جلوگیری از پرداخت چک ، می‌بایست ظرف یک هفته دادخواست خود را مبنی بر استرداد چک یا فسخ معامله به دادگاه حقوقی تقدیم و گواهی طرح دعوی را از دادگاه اخذ و به بانک تحویل نمایید.
در دادخواست خود می‌بایست از دادگاه درخواست صدور دستور موقت مبنی بر عدم پرداخت چک را تقاضا نمایید.