مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه اعسار طرف مقابل

با سلام شخصی محکوم به پرداخت134 میلیون بابت خسارت و 8 میلیون بابت هزینه دادرسی به بنده شده و دادخواست اعسار از طریق محکوم به با 2 شاهد داده و همچنین 4 پلاک فعال و دو خودروی به نام هم در استعلامات راهور داشته
که بنده به همراه اطلاعات دیگری که از ایشان داشتم تحت عنوان لایحه ای ان را به دادگاه ارسال کرده و تقاضای جرح شهادت یکی از شهود وی را نیز دارا میباشم چرا که به گفته خود ایشان همزمان با شاهد بودنش طلبکار وی نیز میباشد و اموال وی را توقیف کرده که با توجه به عقل سلیم قاعدتا یک نفر هم نمیتواند شاکی،دوست،شاهد،طلبکار،مصادره کننده اموال دیگری باشد

با توجه به توضیحات فوق و اینکه لایحه دفاعیه و نسب به اعسار ایشان ارسال کرده ام به دلیل تقارن جلسه دادگاه با مسئله دیگری قادر به حضور در جلسه نیستم
ایا بنده الزاما باید در جلسه اعسار طرف مقابل شرکت کنم؟ روال جلسه به چه صورت است و نقش بنده چگونه است با توجه به اینکه جز لایحه دفاعیه ارسالی مبنی بر جرح شهادت و معرفی پلاک ها و خودرو های وی اطلاعات دیگری از وی ندارم باید الزاما در جلسه حضور پیدا کنم؟
چون بنده سوال گرفتم از شخصی در اجرای احکام گفتند که خود دادگاه استعلام میکنه و قاضی رای رو بر اساس اسناد مدارک و تراکنش ها و گردش حساب و ... صادر میکنه و استناد چندانی به شهود طرف مقابل نخواهد کرد
به این سوالم این است امکان دارد در جلسه حضور پیدا نکنم؟ و به امور کاری خود رسیدگی کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

شما میتوانید به جای آنکه در جلسه حضور یابید لایحه بدهید و مشکلی پیش نمی اید، اما ممکن است در غیاب شما، خواهان در جلسه ادعایی نماید و شما نتوانید دفاع کنید، همیشه حضور داشتن در جلسه گزینه بهتری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ولی بهتره شرکت کنی و خودروها را به دادگاه اعلام کنی و توقیف کن