مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به جرم سرقت

سلام من شغلم راننده ی اسباب کشیه و هم توی اسنپ هستم هم آزاد باهام تماس میگیرن و کارگر آوردن با خودمه امروز برام یه پیامک شکایت اومد وقتی مراجعه کردم دیدم یک نفر یه شکایت تنظیم کرده که ماه شهریور یعنی هفت ماه پیش من برای یه فردی با چهار تا کارگر اسباب کشی کردم و بعد از اون صاحب خونه فهمیده یه کیف حاوی طلا و دلار و چک و دفترچه بانکی ازش گم شده و یک نفر با یه شماره با صاحب چک تماس گرفته و گفته که از صاحب خونه طلبکاره و ازش خواسته که چک رو به جای واریز به حساب صاحب خونه به حساب خودش واریز کنه توی شکایت نامه هم گفته فردای روز صاحب خونه رفته بانک و اعلام مفقودی چک رو زده من اصلا یادم نیست برای کی اثباب کشی کردم داخل شکایت نامه هم اسمی نبرده بود و اصلا اسبابی مثل کیف رو ما جابجا نمیکنیم فقط اسبابیه بزرگ رو
چهار تا کارگر هم برادرامن ازشون مطمئنم سوالم اینه که چرا بعد هفت ماه از من شکایت کرده و چرا به جای شکایت از صاحب شماره که چک دستشه از من شکایت کرده؟ توی ایتا عکس فرد صاحب شماره رو دیدم اصلا نمیشناسمش نمیدونم صاحب خونه بر چه پایه ای از من شکایت کرده گویا چون فقط من مسئول اسباب کشی بودم میتونم توی دادگاه از فرد بخاطر تهمت زده شده شکایت کنم؟ باید چیکار کنم؟ اون فرد میتونه به دروغ چیزیو ثابت کنه؟ مثلا به یک نفر به دروغ بگه بیاد شهادت بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ مراجعه نمایید تا موضوع مشخص گردد
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید
شما دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و ..