مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند یا مزایده

سلام
سهم ارث من بخاطر مهریه توقیف و به مزایده رفت و بنام خانم سابق من شد درصورتی که یک هشتم سهم مادر من پرداخت نشده ما سه برادر و مادر هستیم
حالا من می تونم درخواست ابطال سند بدم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید در مزایده سهم هر شخص به میزان سهم الارث تادیه می گردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق با نظریه کارشناسی این انتقال صورت پذیرفته و به نظر قابل پذیرش نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سند به علت عدم پرداخت سهم‌الارث دیگر وراث، فاقد اعتبار است و می‌توان نسبت به ابطال آن وارد عمل شد.