مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بااحترام اینجانب 30سال است که باخانمی ازدواج کردم وازایشان 2فرزندبالغ دارم متاسفانه ایشان فاقداخلاق حسنه واحترام به بنده میباشدوجسارتاازروزیکه ازدواج کردیم تعداددفعاتی که بااکراه پیش شوهرخودخوابیده باشدبه تعدادانگشتان دست نمیرسدوبه همین علت بنده بعدازتلاشهای فراوان ودکتربردن ونتیجه نگرفتن به دامان موادمخدرپناه بردم ومعتادشدم اکنون هردودوست داریم هرچه زودترازهم جدابشیم اماایشان ازمن طلب مال واموال داردومن هم چون ایشان بانی این جدایی میبینم حاضرنیستم اینکاربکنم ضمنامهریه اش راهم قبلابخشیده است خواهشمندم بفرماییدادله ایشان منطقی دارد وایامن میتوانم بدون هیچ مبلعی طلاقش بدهم ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه مهریه را ابراء کرده باشد قابل مطالبه نیست ولی در صورت بذل مهریه میتواند از بذل رجوع و مهریه را مطالبه نماید اگر می خواهید بدون هرگونه مالی طلاق دهید باید متن بذل مهریه را جهت بررسی و اعلام نظر ارسال و الزام ب تمکین هم دهید تا نفقه و نصف اموال را نتواند مطالبه نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حق طلاق با زوج است ولیکن حقوق مالی ناشی از زوجیت مانند نحله ، اجرت المثل و شرط توصیف اموال لاید توسط زوج پرداخت شود یا درخواست اعسار از پرداخت ثبت شود تا امکان ثبت طلاق فراهم گردد

ابوالقاسم شیدائی

جناب آقای ابوالقاسم شیدائی :

سلام وقت بخیر حق طلاق با مرد هست و از این بابت مشکلی ندارید در صورتی که زن بخواهد از شما پول طلب کند تحت سه موضوع مهریه و نفقه و اجرت المثل است که ایشان مهریه خود را بخشیده و بابت نفقه اگر تا الان به ایشان همه نفقه اش را پرداخت کرده باشید دگیر نمی تواند طلب کند و اجرت المثل برای خانم هایی هست که مرد آن ها را مجبور به کار خانه کرده اند در غیر اینصورت این موضوع را هم نمی تواند طلب کند تمام سعی خود را کنید که توافقی جدا بشید این به نفع هر دو هست اگر نشد ابتدا عدم تمکین خانم را بگیرید بعد از آن درخواست طلاق کنید