مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

درود . بنده یه ملکی را خریداری کردم مبلغ000 3/800/000هم چک خودم صادر کردم اما اون آقای بنگاه دار از اعتماد من نسبت به خودش سواستفاده کرده و قولنامه را ب نام مادر خودش نوشته . چک ها را خودم هم پاس کردم . آیا الان با توجه به اینکه چک ها از خودم بودن میتونم اقدامی انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطالبه وجه مطرح و در ابتدا اظهارنامه ارسال کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورتی که فی مابین شما اسناد دیگری دال بر بدهکاری یا توافق به پرداخت مبلغ مذکور به مشاور املاک وجود ندارد ، از ایشان تحت عنوان بزه تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما اما حتما باید وکیل بگیرید کار شما نیست
من حاضرم وکالت شما را برعهده بگیرم
وکیل کشاورز هستم