مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوج

با سلام.
بنده مدت مددی حدودا یکسال هست ک با خانومم رابطه ای نداریم.ایشون تو خونه من زندگی میکنه،برا خودش کار میکنه،نفقه هم درخواست کرده و میگیره.چندین بار از طریق واسطه گفتم بیا تمومش کنیم اما ایشون میگه نمیخوام و همینجوری راحتم.
مهریه رو درخواست کرده و میگه هر چند ماهی میگیرم یه سکه همچنین نفقه هم باید بدم و میگه تا آخر عمر همینه ک هست.
میگه من هستم و هیچ جا نمیرم.
از طرفی هم توان پرداخت همه 100تا سکه مهریه رو ندارم.
ترخدا یکی منو راهنمایی کنه.
واقعا الان قانون همینه؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در زمان زوجیت زوجه مستحق نفقه مهریه می‌باشدجهت مشاوره دقیق تر گزینه مشاوره تلفنی را فعال نمایید