مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام شوهرم میخواد پرینت پیامکای منو بگیره از یه شماره شاکی شده حالا اگه بخواد قانونی پرینت بگیره، پیامکهای همون شماره رو بهش میدن یا پرینت همه پیامکها رو میدن ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام پرینت را کلا می‌دهند و قاضی بررسی میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً پرینت اخذ می‌شود و مرجع محترم قضایی خود بررسی می‌نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کل پیامک ها رو میشود، در صورتی جرمی مرتکب نشده اید جای نگرانی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر مگر با دستور مقام قضایی ان هم تحت شرایطی