مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وعرض ادب،حسابهای من مسدود شده،طی پیگیری متوجه شدم چهار فقره چک که دهسال پیش حکم جلبمو گرفته بودن و پرداخت شد منتها لاشه ی چک دست شوهر سابقم مونده ایا چک هارو مجدد میتونن برگشت بزنن ومسدودی حساب من برا اون چک هاهست؟من دسته چک ندارم وازهمون سال حسابم فعال نیست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست، باید علت مسدودی را پیدا کنید.
اگر همان چک‌ها باشد، باید مدرکی دال بر پرداخت وجه آن ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر لاشه چک در اختیار دیگران باشد دال بر مدیونیت شماست مگر اینکه پرداخت وجه چک را ثابت نمائید.