مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

شوهرم مددجوی بهزیستی هست به علت نخوردن قرص اعصاب سروقت دوچرخه بنده خدایی سوار میشه کلانتری میبرنش اونجارضایت صاحب دوچرخه رو میگیرم ولی براش پرونده سازی میکنن که یک مورد سرقت از منزل داشته که سارق واسه روی صورتش بوده ومیخان این سرقت وبندازن گردن شوهرم چون مامور کلانتری به شوهرم گفته توباید چند سرقت گردن بگیری وشوهرم اصلا قبول نکرده وهمون سرقت از منزل هم در شب اتفاق افتاده وکسی که توی فیلم هست ظاهرش باشوهرم فرق داره وآگاهی هم انگشت نگاری کردن میخاستم ببینم از طریق انگشت نگاری وچشم چون صورتش ماسک زده بوده سارق اصلی مشخص میشه وچقدر زمان میبره تا مشخص بشه چون 2ماه میگذره از این قضیه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شناسایی سارق در تخصص اداره آگاهی است و یک وکیل پایه یک دادگستری در این زمینه تخصص ندارد.