مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام ما پنج خواهر و سه برادریم و مادرمان در سن هشتاد سالگی
که سالم بوده اند وصیت نامه ای را در حضور سه دخترش تنظیم نموده که دخترانشان نیز پسر بخش در تمامی اموالشان که به جا مانده است پسر بخش باشیم و مهر اثرانگشت و مهر نام نام خانوادگی مادرمان است و سه نفر از همسایگان امضا کرده اند و شاهد بوده اند اکنون برادر هایمان در خانه مادری مان را قفل کرده اند و می گویند راضی به پسر بخش نیستند و تهمت میزنند به ما که خودمان الکی درست کرده ایم حدود سه ماه شده درب خانه را قفل کرده اند و ما سوالی که داریم ایا قابل پیگیری است ما پیگیری کنیم ما در اموالشان پسر بخش خواهیم بود چون دو خواهرمان حضور نداشته اند و در دادگاه شاید نیایند ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی می تواند تا 1/3 از تمام اموال خود را وصیت تملیکی نمایند
باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه مطرح گردد
و