مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت و ادامه تحصیل در دانشگاه

با سلام و وقت بخیر.بنده دانشجوی پزشکی هستم و میخواهم تغییر جنسیت بدهم سوالم این هست که بعد از تغییر جنسیت از ادامه تحصیل منع میشوم یا با نامه دادگاه مانعی نداره؟

پاسخ ها :

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام تغییر جنسیت چنین خواسته ای تعریف شده ودرفرضی که دادگاه حکم به تغییر جنسیت داده هیچ گونه منعی برای ادامه تحصیل وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که حکم صادر شد شناسنامه شما عوض می شود حالا موضوع ادامه تحصیل بستگی به خیلی چیزها دارد که در این مقال نمی گنجد