مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره چک امانت

باسلام من 5سال پیش یه برگه چک به یکی از دوستام دادم و ایشون اونو بعنوان ضمانت قرارداد نزد یکی که حکم و امین قرارداد بود قرارداد بعد از 3ماه صورتجلسه فسخ قرارداد نوشتن ولی حکم قرارداد تاکنون چک رو عودت نداده و حدود 3سال پیش توسط خانم خودش چک امانت رو برگشت زده و هیچ اقدام قضایی نکرده ولی لاشه چک رو هم عودت نمیده
من باید چیکار کنم ؟
مرسی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان با راهنمایی وکیل ارسال و سپس طرح دعوی نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید