مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام عرض ادب من یه سوال پرسیدم ویک وکیله محترم محبت کردم و این جواب رو به من دادند (((دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید))) ایشون لطف کردن ولی به دلیل بیسوادی دقیقاً متوجه نشدم که این جواب یعنی چی ممنون میشم که یکم خودمونی تر جواب بدید لطف میکنید بازم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی با ایشان داشته باشید تا برای شفاف سازی کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید دید از سربرگ ADLIRAN پیام ارسال شده یا خیر

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بهتر است وکیل بگیرید .
موفق باشید.