مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

بین خواهر و برادرم دعوای ارث و میراث هست .
من شاهد معامله‌ای بین پدرم و برادرم نبودم ولی بنا به گفته‌ی برادرم پایین برگه‌ای که نوشته بود زمین را در ازای پول از پدرم خریده ، امضا و انگشت زدم و در سامانه ثبت شد. الان میخواهم اعلام کنم من شاهد این معامله نبودم آیا میتوانم امضام پس بگیرم یا در روز دادگاه میتوانم اعلام کنم من شاهد نبودم ، آیا با اعلام در دادگاه برای من تبعاتی در پی دارد ؟

پاسخ ها :

عدول از شهادت توسط شهود شاهد واگذاری ملک ملک ارثی ارث از پدر ارث