مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام ، من یه زمین خریدم از شخصی که قسمتی از باقیمانده پلاک و زمین مادرشو فروخته بمن و از مادر وکالت کلی در همه امور داشته ، ولی مادر ایشان از این معامله اطلاعی ندارد، ممکنه وقتی متوجه ناراحت بشه ، ایا قانونا میتونه معامله منو باطل کنه؟ چون پولی بهش نرسیده یا رضایت نداشته؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت از طرف مادر داشته و وکالت درست قانونی بوده معامله صحیح است

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه وکالت تنظیم سند بنام خود یا دیگری پسر داشته باشد معامله صحیح و برای ثمن معامله مادر باید ب پسرش مراجعه کند ب شما ارتباطی ندارد