مشاوره حقوقی رایگان - خواهشا جوابم رو بدید من پدر تازه فوت کرده ی چک سفید امضا ازش دارم

سلام. پدرم تازه فوت کرده یه چک سفید امضا ده سال پیش به من داده بود یخورده بدهکار بود مدرکی از اون موقع ندارم قرار بود مغازه رو به نامم بزنه سال 97 هم ی اپارتمان براش خریدم که ثمن معامله اش توسط من با چک های من پرداخت شده سال 98 هم دوتا هم آپارتمانی که قرادادش به نام من خریداری شده بود در محضر فروشنده من با اجازه من سندش رو به نام پدرم زدن میخواستم ببینم الان میتونم چک سفید امضا رو بزارم اجرا به نرخ روز پولم رو بگیرم تاریخ چک رو قبل از فوت پدرم بزنم یا بعد از فوت خیلی ممنونم البته من مادرزادی مشکل قلبی حاد دارم و ی چشمم هم چند درصد بینایی داره سپاس

پاسخ ها :

چک سفید امضا متوفی چک سفید امضا چک